Nes Hovslageri AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kurs og arrangement 2024

01.01.2024

 

9. februar: Trening til landslagsuttak for lærlinger/debutanter med Daniel Evensen og Katinka Ødegaard. Se arrangement på facebook.

29. februar: Smikurs for nybegynnere med Katinka Ødegaard hos Nes Hovslageri. Pris per pers kr. 2000,- inkl. stål, gass og lunsj. Påmelding til post@neshov.no. Kl. 09.00-15.00. Maks 5 deltakere.

2. mars: Årsmøte i Norges Hovslagerforening på NMBU, Ås. Se arrangement på hjemmesidene til Norges Hovslagerforening.

17. mars: Smitrening med Ian Gajzcak hos Nes Hovslageri, åpen for alle. Påmelding til post@neshov.no. Kl. 09.00-17.00. Maks 6 deltakere. Mer info kommer.

12.-13. april: Landslagsuttak/åpen konkurranse på Stav. Se arrangement på facebook eller på hjemmesidene til Norges Hovslagerforening.

22. april: Hands on kurs med Lars Nilsen. Se arrangement.

25. april: Smiing av sko til hov med Katinka Ødegaard hos Nes Hovslageri. Pris per pers kr. 2000,- inkl. stål, gass og lunsj. Påmelding til post@neshov.no. Kl. 09.00-15.30. Obs - kun 2 ledige plasser!

5.-8. juni: Svensk Mesterskap for hovslagere, Strömsholm. Se arrangement på facebook.

16.-17. august: Nes International, hovslagerkonkurranse. Se tidsskjema her. Program kommer!

19.-21. septemer: Norgesmesterskap for hovslagere.

 

Kurs i Romsås smia

Romsås smia med AWCF Julia Cheney og AWCF Aksel Vibe har kurs i smiing og skoing på alle nivå, samt kombinerte kurs med trening og teori gjennom hele året. For å se oversikt over de ulike kursdatoene, priser mm. se her, eller gå inn på deres hjemmeside.

 

Påmelding til de ulike kursene/arrangementene i regi av Nes Hovslageri mailes til post@neshov.no. Er det kurs/konkurranser vi burde ha med i kalenderen, så send oss en mail, så legger vi det inn.

Les mer...

Trykk ENTER for å søke