Nes Hovslageri AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss / Åpningstider

Nes Hovslageri ble etablert i 2019 og eies og drives av hovslager Katinka Ødegaard og hovslager Gunnar Torsheim. Katinka har over 15 års erfaring innen skoing og smiing, samt flere års erfaring fra tidligere hovslagerbutikker. Gunnar Torsheim er godt kjent i travmiljøet, og har skodd topphester både nasjonalt og internasjonalt i mange år.

Butikken er etablert hjemme hos Katinka i Grøndalsvegen 18 på Auli i Nes kommune. Her har vi fysisk butikk/lager og smie i kjelleren. Her tilbyr vi våre kunder et godt utvalg i sko fra alle de store merkene, god kundeservice og en god kopp kaffe! Vi tilbyr også kurs i smia vår.

Du er hjertelig velkommen innom butikken for en hyggelig handel!

 

Vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester, som boring og gjenging av broddhull, sveising av spesialbeslag osv. Ta kontakt hvis det er noe du ønsker eller lurer på.

 

Vi pakker og sender varer hver dag, men våre faste åpningstider i butikken er:

Mandag 08.00 - 16.00

Onsdag 08.00-16.00

Øvrige åpningstider etter avtale, ta kontakt med Katinka på tlf 98809689, Gunnar på tlf 93086111 eller mail post@neshov.no.

Vi kan også sette ut varer dersom du ønsker å hente på andre tidspunkt enn i åpningstiden. :)

Vi skaffer det aller meste innenfor hovslagerutstyr og hestesko. Dersom du ikke finner det du leter etter i nettbutikken, ta kontakt så hjelper vi deg så godt vi kan.

 

Trykk ENTER for å søke